iTunes dubbele nummers automatisch verwijderen (iTunes 12/11/10/9)

Dubbele liedjes verwijderen iTunes. De meesten van ons hebben een heleboel dubbele nummers opgeslagen in iTunes en de noodzaak om ze uit te wissen, maar weet niet hoe. iTunes 10 dubbele nummers verwijderen, itunes 9 dubbele nummers verwijderen, Deze instructies zullen in detail uitleggen hoe om iTunes dubbele nummers verwijderen allemaal tegelijk en gemakkelijk. iTunes is een briljante tool voor het organiseren van liedjes uitgevonden en vrijgegeven door Apple. Het organiseert niet alleen en beheert de muziek het doet ook hetzelfde voor tv-programma's, films en boeken etc. Het werkt op zowel Windows als Mac computers en apparaten. Net als elke software het is niet perfect en als het gaat om het verwijderen van duplicaten in itunes het kan een uitdaging zijn. Voor degenen die het gebruik van de V11 edition of latere versies van iTunes was het vrij gemakkelijk om een enkel duplicaat op een Mac te verwijderen door gewoon te klikken op "Toon dubbele onderdelen". En dan zou je gewoon afvinken de duplicaten die je wilde verwijderen De nadeel is dat je je duplicaten nummers handmatig één voor één moet verwijderen. Het is tijdrovend.

Hier leert u hoe u dubbele muziek kunt verwijderen in uw iTunes snel en gemakkelijk met behulp van de 3rd-party schoner programma voor iTunes genaamd "iTunes Duplicate Remover".


Download iTunes Duplicate Remover voor Mac en Win

iTunes dubbele nummers verwijderen windows. iTunes Duplicate Remover werd opgericht als een one-stop-systeem voor het vegen en het organiseren van uw iTunes die dubbele muziek in je iTunes-muziekbibliotheek snel en gemakkelijk verwijdert. Er is geen behoefte om de tijd te besteden aan het uitzoeken welke bestanden u wilt houden en welke u wilt verwijderen en vervolgens hebben om dit te doen één-voor-één, uur na uur. iTunes Duplicate Remover zorgt automatisch nemen van dit alles, het vinden en al uw dubbele nummers automatisch en gemakkelijk te verwijderen.

Download iTunes Duplicate Remover Download iTunes Duplicate Remover


Stap 1. Start iTunes Duplicate Remover programma

- Wanneer u dit programma te starten om uw duplicaten te vinden zal je merken dat je 4 opties:
Start to iTunes
reinigen Open Music Files
Clean-up duplicaten
Load opgeslagen resultaten
Klik op de optie "Clean-up duplicaten"

Run iTunes Duplicate Remover


Stap 2.Click "Start to iTunes reinigen"

- Eenmaal klaar met stap 1 kunt u deze optie om uw dubbele nummers verwijderen en reparatie van uw iTunes-muziekbibliotheek kiezen
. Kies een scanmodus door te kijken op de linkerkant van het programma, ofwel diepe scan of een Quick Scan.
- Diepe scan wordt aanbevolen, hoewel het langer duurt, maar het werkt met behulp van akoestische vingerafdruk technologie om nauwkeurig en op grotere schaal scan je muziek
. - Quick Scan identificeert dubbele nummers en originelen in iTunes met behulp lied labels zoals de artiest, naam van het album, album artwork, etc.

Scannen en identificeert dubbele nummers


Stap 3. Bepaal welke muziekbibliotheek en dubbele nummers verwijderen

- Na stap 2 is voltooid, uw iTunes duplicaten worden onmiddellijk verwijderd.
- Ontbrekende items zoals de artiest, naam van het album en het album artwork zal worden gerepareerd.
- Wanneer dit alles opruimen voltooid is, klik op "Apply" en dit geldt de nieuwe georganiseerde muziekbibliotheek.

duplicaten verwijderen in iTunes allemaal tegelijk

Belangrijke informatie:
• vermeld onder "Niet-herkende Songs" Songs mogelijk niet volledig zijn opgeruimd de eerste keer rond.
Wanneer u dit te ontdekken, ga dan naar die bepaalde categorie en klik op de link "Refix"
Dit zal uw iTunes-bibliotheek weer te herstellen en moet zorgen voor de "Niet-herkende Songs".

• Als u nummers die te weinig informatie hebben, kunnen zij niet in staat zijn door het programma vast te stellen.
Ga naar die bepaalde categorie die meestal "Niet herkende Songs".
Klik om een bepaald item te selecteren
Klik op het pictogram "Edit" aan de rechterkant en u kunt handmatig metagegevens dat lied dat de naam van het nummer, de artiest, de naam van het album, album cover enz omvat bewerken.

• Als u "Open Music Files" kiezen wanneer u het programma dat u zult ook in staat zijn om uw muziekbestanden die u onder andere mappen op uw computer hebt geplaatst organiseren starten. Dubbele liedjes verwijderen itunes.

Download iTunes Duplicate Remover Download iTunes Duplicate Remover

User Reviews:

Frank Swiatek | 2014-12-13 21:13:37

iTunes dubbele nummers verwijderen. Te veel duplicaten, te veel mappen, geen tijd om schoon te maken. Fatsoenlijk formaat iTunes-bibliotheek (20.000 nummers) vaste en verbeterd in slechts een paar uur. Goede user interface en lijkt te werken feilloos.

Greg Daye | 2014-10-31 11:02:45

Ik gebruikte het opruimen van mijn netwerk drive van alle duplicaten in iTunes. Het duurde langs tijd (2 dagen) er doorheen te komen, maar het heeft een geweldige job! Het deed vinden Album hoes om nummers dat noch iTunes of Tune-up kon vinden.

Kevin Olaughlin | 2014-06-29 19:32:02

Ik een muziekmap toegevoegd in de iTunes-bibliotheek, en ontdekte dat ik had meer dan 200 duplicaten in de bibliotheek. Handmatig verwijderen van deze duplicaten zal een verspilling van tijd, dus ik gegoogled en vond deze iTunes reinigingsprogramma. Het hielp me de muziek duplicaten te verwijderen binnen enkele seconden. Bedankt!

John Gallagher | 2014-06-23 09:57:46

Snel, eenvoudig en efficiënt. Doet precies wat het zegt -. Dit iTunes Duplicate Remover programma is precies degene die ik wil, bedankt! Ik heb ton van muziekbestanden in mijn iTunes, en ik weet niet hoeveel duplicaten zijn beschikbaar in mijn iTunes-bibliotheek. Met deze software kan ik de duplicaten met gemak te verwijderen.

Laat een antwoord achter:

Jouw Naam:
Jouw Email:
URL:
Uw commentaar: